Fitness Model

FITNESS MODEL

Uuden ajan fitnessmalli-kilpailu on täällä ja sen finaali järjestetään ensimmäistä kertaa urheilutapahtuma APCONin yhteydessä 25.8.2019. Kilpailussa haetaan urheilullista, kuvauksellista ja luontaista esiintyjää.

Kilpailujen haku päättyi 19.5., joista sähköpostihakemusten perusteella valittiin finaaleihin 11 naista ja 4 miestä. Kaikki finalistit ovat nähtävissä tapahtuman Facebook-sivuilla ja myös lisätietoa kilpailun etenemisestä päivittyy kyseisille sivuille.

Finaali sisältää kolme kierrosta:

Naisilla:
Bikini
Casual Sport
Iltapuku

Miehillä:
Shortsit
Casual Sport
Tumma puku

Voittajat molemmista sarjoista lennätetään kuvauksiin etelän lämpöön ammattilaisen kanssa. Lisäksi luvassa on huikeita tuotepalkintoja.

ÄÄNESTÄ SUOSIKKIASI:

Valise klikkaamalla kuvaa ja sivun lopusta ”Lähetä”.

 • Alex Paavola
  FITNESS MODELVantaa21 v.Luonteeltani olen positiivinen, muita tsemppaava, humoristinen sekä erityisen intohimoinen kehonrakentaja. Olen myös erittäin sisukas ja päättäväinen henkilö tavoitteideni suhteen, enkä vähästä hetkahda vaan vien asiat vaikka tulen ja jään läpi loppuun saakka. Urheilu itsessään on seurannut elämässäni 7 vuotiaana alkaneesta kilpatelinevoimistelusta ylä-asteella alkaneeseen kehonrakennukseen, aina tähän päivään asti. Tavoitteenani on päästä fitness uralla eteenpäin niin lavalle kisaamaan kuin fitness malliksikin. Kilpailutaustaa tällä saralla ei ole takana vielä, mutta jostakin se ura täytyy aina aloittaa.
 • Amit Das
  FITNESS MODELHi, my name is Amit Das and I am from Vantaa. I work in IT industry and this is my first time apply for any fitness model contest. In 2018, I faced severe physical health condition and realised that fitness is vital for a healthy life, irrespective of our job we do for living.My motivation are the people who still manage some time out of their busy life to go to gym, or the grandpa who still lift, or the grandma who still do more pullups than any young people around.Recently, I won apcon #transformationtuesday challenge.I believe my participation in this…
 • Benjamin Lundberg
  FITNESS MODEL25v HelsinkiOlen yksinhuoltaja yhdelle 4vuotiaalle pienelle miehelle! Harrastan street workouttia ja pidän itsestäni huolta. Olen treenannut monia lajeja kuten aitajuoksu, taekwondo, kuntosali, kehonhallinta ja nyt street workout.Edustan sitä että kiireisen arjen keskellä on mahdollista päästä ja pysyä hyvässä kunnossa ja kehittyä!
 • Heli Jokinen
  FITNESS MODEL32 vuottaLahti, SuomiMinulle fitnessissä on eniten kysymys kunnossa pysymisessä. Rakastan kunnon liikuntasuorituksen jälkeistä vahvaa oloa. Fit chickseille timminä pysyminen on tietty myös tärkeää. Harrastan salilla käyntiä, TRX-harjoittelua, joogaa ja lenkkeilyä. Viimeisimpänä lajina olen harrastanut kick-boxingia. Nautin kameran edessä olemisesta ja esiintymisestä. Mieleni hiljenee aina kuvattava ollessani ja yritän aina antaa sen 100 %, sillä mallina oleminen on yksi suurimmista intohimoistani. Olen tehnyt mainosmallin töitä Suomessa jo tovin. Fitnessmallin työt ja fitness-ala itsessään kiinnostavat todella paljon. Myös media-alan työt ovat haaveissani."I run to be fierce!".
 • Jemina Paalanen
  FITNESS MODEL Olen 21 vuotias rekkakuskiksi valmistunut mutta nykyisin liikunnanohjaajaksi / personaltraineriksi opiskeleva äiti ja avovaimo. Harrastan liikuntaa sekä autourheilua, romu- ja rokkirallia. Kuntosalia tulee harrastettua ja mikäli salille ei pääse teen vastaavasti treenin kotona. Haaveena jossain vaiheessa tulevaisuutta olisi bikini fitness kilpailuihin osallistuminen, mutta aika käyttää mitä elämä tuo tullessaan. Vaikka olen todella pieni kokoinen (157cm 43kg) en koe kuitenkaan itseäni yhtään heikommaksi vaan pyrin tekemään juuri sitä mitä itse haluan, se ei katso kokoa!
 • Jenna Jokinen
  FITNESS MODEL20v.Pori, Suomi.Olen sporttinen, energinen,iloinen, hyvät elämän tavat omaava nuori nainen Porista. Harrastan aktiivisesti kuntosalilla käyntiä, lenkkeilyä ja kesäisin rullaluistelua.Pidän esiintymisestä ja kuvattavana olemisesta, se on minulle hyvin luonnollista. Mallintöitä olen tehnyt muutamia keikkoja ja ollut valokuvattavana eri valokuvaajilla. Aiempaa kisakokemusta minulla on wellnessmalli- kisoista.
 • Lassi Lappi
  FITNESS MODEL23 vuotta Tampere, Suomi.Erittäin urheilullinen ja kilpailuhenkinen mies Tampereelta. Harrastan salilla käyntiä, ja kilpailen Men's Physique - sarjassa. Olen tykännyt aina esiintymisestä ja kuvattavana olemisesta, ja se on ollut helppoa ja luonnollista minulle. Mallintöitä olen tehnyt jo useamman vuoden, mallistokuvauksista erilaisiin mainoskuvauksiin. Olen esiintynyt yökerhoissa erilaisissa teemajuhlissa, ja juontanut niitä. Aiempaa kisataustaa mallikisoista minulla on erilaisista yökerhoissa järjestetyissä kisoissa mm. Mr.Finland.
 • Lila Knihtilä
  FITNESS MODELMoikka, olen 20-vuotias Lila Porvoosta. Olen matkailualan opiskelija ja töissä kuntosalilla eli vietän paljon aikaa salilla kuntoillen sekä työskennellen. Tämän lisäksi harrastuksiin kuuluu myös tanssi. Pyrin olemaan pirtsakka ja ajattelen aina, että tunnelin päässä on valoa. Tärkein arvoni on kohdella muita niinkuin haluaisin itseäni kohdeltavan.
 • Lilia Mytty
  FITNESS MODELHei ! Olen Lilia Mytty 28 vuotias nainen, jolle urheilu on ollut aina lähellä sydäntä. Lajeja on tullut harrastettua todella monipuolisesti aina yleisurheilusta painiin ja kaikkea siltä väliltä. Keväästä lähtien tehty valmentajan kanssa töitä ja APCONissa nähdäänkin Lilia 2.0.
 • Maria Burmoi
  FITNESS MODELOlen Maria, 29-vuotias tapahtuma- ja liikunta-alan yrittäjä ja personal trainer Tampereelta. Liikunta on ollut vahvasti mun elämässä pienestä saakka. Nuorempana laji oli tennis ja aikuisiällä kiinnostuin kuntosaliharjoittelusta, ja se onkin vienyt mennessään. Lisäksi astangajooga on ollut kuvioissa 10 vuotta. Olen kilpailuhenkinen ja kunnianhimoinen tyyppi. Kisa- ja esiintymiskokemusta on kertynyt useilta bikini fitness -kisalavoilta, ja nyt halusin kokeilla jotain ihan erilaista tässä fitness-skenessä. Viihdyn hyvin kameran edessä ja tykkään esiintymisestä. Jännittävää olla Apconin Fitness Model 2019 - kilpailussa mukana!
 • Marjo Forsberg
  FITNESS MODEL29 vHarrastan kuntosalia ja lenkkeilyä. Olen myös kilpaillut bikini fitneksessä muutama vuosi sitten ja haluankin haastaa itseni erilaisilla uusilla jutuilla ja siksi halusin lähteä mukaan fitness model kilpailuun. Terveellinen elämäntapa ja treenaaminen on aina lähellä sydäntä.
 • Mira Kelander
  FITNESS MODELMoikka! Nimeni on Mira Kelander, vasta 32-vuotias energiapakkaus Siilinjärveltä. Olen lähihoitaja, tuore yrittäjä hyvinvointi ja terveysalalla sekä opiskelen tällä hetkellä myös Personal Traineriksi. Jokainen työ on minulle tärkeä ja suhtaudun niihin intohimoisesti ja sydämellä. Perheeni lisäksi arjessa tärkeitä asioita minulle ovat psyykkinen hyvinvointi, terve suhtautuminen omaan kehoon ja oman elämän arvot. Luonteeltani olen avoin, kannustava, temperamenttinen ja huumorintajuinen, tarvittaessa myös napakka. Rakastan treenaamista sen tuoman sisäisen motivaation takia ja tämä on myös yksi niistä syistä, miksi treenaan kotonani autotallissa. Minulle Fitness sanana merkitsee kokonaisvaltaista hyvinvointia elämässä/ arjessa ja tästä syystä haluan olla kannuste ja positiivinen esimerkki muille.
 • Songkram Pholman
  FITNESS MODELHei,Olen 29v Songkram Thaimaasta kotoisin oleva urheilullinen nainen. Asun perheeni kanssa Oulussa ja arkeani pitääkin kiireisenä kolme lasta, lähihoitajan työt sekä harrastukset.Rakkaimpana harrastuksena on kuntosali ja se energia minkä siitä saan koko päiväksi. Terveellinen elämäntapa on ollut osa minua aina ja onkin hienoa näyttää, että myös kiireinen äiti voi olla kunnossa ja osallistua Fitness Model kilpailuun.
 • Suvi Iltanen
  FITNESS MODEL18v.VantaaOlen määrätietoinen tavoitteideni suhteen. Olen tehnyt mallintöitä jonkin verran ja opiskelen media-alalla tuottajaksi. Esiintymisestä minulla on muutakin kokemusta, olen soittanut viulua pienestä lähtien ja harrastanut tankotanssia useamman vuoden. Olen nuorempana kärsinyt syömishäiriöstä, joka on myöhemmällä iällä motivoinut minua pitämään paremmalla tavalla huolta itsestäni, hyvin ravitsevalla ruokavaliolla ja reilu vuosi sitten alkaneella kuntosalitaipaleellani. Haluaisinkin auttaa kaikkia ihmisiä näkemään itsensä riittävänä ja kannustamaan samalla terveisiin elämäntapoihin! ✨ Kauneus kumpuaa sisältä eikä ole pelkästään pinnallista, siksi fitness mallina mielestäni tärkeää on myös se miten tuo itsensä esiin.
 • Vilhelmiina Sillanpää
  FITNESS MODELMoikka kaikille! Olen Vilhelmiina, 23-vuotias bikini fitness urheilija. Terveellinen elämäntyyli sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut pienestä pitäen lähellä sydäntäni ja opiskelinkin heti peruskoulun jälkeen lähihoitajaksi auttaakseni muita. Itse olen harrastanut liikuntaa pienestä pitäen ja kokeillut kaikkea vapaaottelusta kansantanssiin. Pisimpään harrastin joukkuevoimistelua, jonka jälkeen päätin, että haluan yksilölajin eli suoritus on vaan minusta itsestäni kiinni eikä treenit ole sidoksissa aikaan tai paikkaan. Salia olen harrastanut nyt aktiivisesti viisi vuotta ja kisasin viime syksynä Lahdessa. Olen myös miettinyt voimanostokisoja, koska rakastan voimatreenejä ja itseni haastamista.