MESSUT

MESSUT

The Active Physique Convention APCON on elokuussa 2019 ensimmäisen kerran järjestettävä suur tapahtuma jonka näyttämönä toimii Helsingin messukeskus. Tapahtumapaikka mahdollistaa sen, että pystymme järjestämään Pohjois- Euroopan suurimman urheilu- ja messutapahtuman, APCONin

Messukeskus pitää sisällään seitsemän messuhallia, joista tapahtuma rakentuu viiteen. Tapahtumatilaa on kaiken kaikkiaan 58 000 neliötä, joka myös kertoo tapahtuman laajuudesta ja suurikokoisuudesta. Tapahtuma-alue pitää sisällään esimerkiksi 21 ravintolaa ja kahvilaa, jotka palvelevat messuvieraita ja kilpailijoita koko tapahtuman ajan. Tapahtuma paikalle on erittäin hyvät julkiset liikenneyhteydet, mutta messualueen 4600 parkkipaikkaa takaavat helpon paikalle pääsyn myös omalla autolla.

APCON pitää sisällään useita eri lajien kilpailuja ja Pohjois- Euroopan suurimmat fitness-messut. Samalla lipulla pääset näkemään monipuolisen ja vilkkaan messutapahtuman, sekä kaikki kilpailut joita tapahtumassa järjestetään. Tavoitteenamme on, että monipuolinen kokonaisuus tarjoaa mielenkiintoista seurattavaa jokaiselle aina aikaisesta aamusta pitkälle iltaan!

APCON tulee kokoamaan yhteen liikunta-alan raikkaimmat ja mielenkiintoisimmat uutuudet ja tunnetut ja perinteikkäämmätkin brändit niin vaatetuksen, ravitsemuksen- ja lisäravinteiden, kuin laitevalmistajienkin saralta.

Tulevaisuudessa APCON tulee olemaan vuotuinen tapahtuma, jota jokainen odottaa, joten älä missaa mitään, vaan hyppää mukaan jo nyt!