SIJAINTI

Helsingin Messukeskus

Messukeskus on Suomen suurin ja näyttävin tapahtumapaikka.

Messukeskus järjestää vuosittain yli 75 ammatti- ja yleisömessutapahtumaa ja 2 200 kokousta ja kongressia. Tilaisuuksissa

Messukeskuksessa on

7 hallia
40 kokoustilaa
58 000 m² tilaa, johon tehdä tapahtuma
Amfi-sali 4 400 hengelle
21 kahvilaa ja ravintolaa
4 600 pysäköintipaikka

 

Osoite

Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Messuparkki ja pohjoinen sisäänkäynti| Messuparkin osoite navigaattoriin: Ratapihantie 17

Bussit, junat ja ratikat Messukeskukseen

Suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä!

Raitiovaunut: 7 ja 9, huom. raitiovaunuissa ei enää myydä lippuja 1.2.2018 alkaen. Osta lippu automaatista tai HSL:n sovelluksella. Katso tästä raitiovaunulippujen myyntipisteet.

Bussit: Pasilan asemalle tulevat bussi, 506 ja 69 sekä 551 Espoosta.
– Reittihaku
– Aikataulut
– Lentokenttäbussi

Junat: kaikki lähi- ja kaukojunat (lukuunottamatta Allegro-junia) pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset alikulkutunnelin kautta suoraan Messukeskukseen.
– Lähiliikenteen juna-akataulut
– Kaukojunat
– Pasilan asemalta Messukeskukseen

Pyörä: Pyörätelineitä on eteläisen sisäänkäynnin ja Kokoustamon edessä. Rautatieläisentorilla ja Veturitorilla on kaupunkipyörien pysäkit.

HELSINGIN SEUDUN 

Taksi: Taksiasema sijaitsee Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edustalla. Taksit voivat ajaa suoraan sisäänkäynneille.

Lentokenttä: I- ja P-junat liikennöivät lentokentältä läheiselle Pasilan asemalle. Matka-aika junalla on noin puoli tuntia ja junien vuoroväli päiväliikenteessä noin 10 minuuttia. Matka-aika lentokentältä Messukeskukseen taksilla on noin 15 minuuttia.

Tilausbussit: Pysäköinninvalvojamme opastavat tilausbussit niille varatulle alueelle. Bussinkuljettaja saa sisäänajossa pysäköintilipukkeen, jonka pysäköinninvalvojamme vaihtaa maksuttomaan ulosajolipukkeeseen (huom. käytäntö voimassa vain Messukeskuksessa järjestettävissä tapahtumissa).

Messubussi tilausajo

Oma messubussi on Messukeskuksen uusi tilausajopalvelu yrityksille, yhdistyksille, matkanjärjestäjille, messuvieraille sekä kaikille Messukeskuksen asiakkaille. Tutustu messubussiin tarkemmin täällä.