Profile: Elina Bergroth, APCON-blogger

Hei,

Olen Elina, 31-vuotias markkinointiassistentti ja bloggaaja Turun alueelta ja olen yksi APCON-bloggaajista!

Kuten edellä mainitsin, markkinointiassistenttina työskentely on päivätyöni, mutta lisäksi kirjoitan treeniaiheista blogia toiseen kanavaan, nimeltään Hooray For Squats. Blogissani käsittelen aika lailla kaikkea hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyvää.

Vastapainona istumatyölle ja blogin parissa vietetylle ajalle tykkään pitää itsestäni huolta monipuolisella treenillä ja ravinnolla, sekä säännöllisellä kehonhuollolla. Oma treenaamiseni on aika kausittaista – välillä keskityn juoksuun, välillä taas uppoudun täysin crossfitin maailmaan, joskus ohjelmaani kuuluu enimmäkseen joogaa ja joskus taas ravaan pelkästään ryhmäliikuntatunneilla.  En ole siis yhden lajin nainen. Tykkään nostaa rautaa ja rikkoa vanhoja ennätyksiäni, mennä sata lasissa boxilla ja juosta keuhkoni pihalle mäkitreeneissä. Mutta rakastan myös rauhoittumista, meditaatiota ja ihan vaan olemista. Treenaan siis välillä maltilla ja välillä kovaa, omaa kroppaa kuunnellen. Tällä hetkellä keskityn kuntosaliharjoitteluun, kestävyyskunnon parantamiseen sekä riittävään uneen ja palautumiseen.

Oma kiinnostukseni eri treenimuotoihin heijastuu myös siinä, että osallistun mielelläni kaikenlaisiin juoksu- ja treenitapahtumiin, käyn tiheään inspiroitumassa hyvinvointiin liittyvillä messuilla, osallistun treenaamista ja ravitsemusta koskeviin luentoihin ja seminaareihin, sekä käyn aina mahdollisuuksien mukaan katsomassa crossfit-kisoja. Seuraavaksi suuntaan kannustamaan suosikkiurheilijoitani Reykjavik CrossFit Championship Islantiin. Siitä tulee varmasti aivan mieletön reissu!

Luonteeltani olen luova, tiedonjanoinen nautiskelija, joka innostuu herkästi uusista jutuista mutta osaa pitää jalat maassa ja järjen päässä aina tarvittaessa. Pidän itseäni aitona ja välillä turhankin rehellisenä tyyppinä, ja suhtaudun itselleni tärkeisiin asioihin aina intohimolla.

Toivon, että tulevissa blogipostauksissani saatte mielenkiintoisia ja hyödyllisiä juttuja luettavaksi ja pohdittavaksi. Samalle pääsette kurkistamaan tämän liikuntaharrastelijan mielenmaisemaan.

Kuullaan taas pian!

Elina Bergroth
Bloggaaja, markkinointiassistentti
Hoorayforsquats.com
IG @hoorayforsquats
FB Hooray For Squats -blogi