Seuraava tavoite- APCON!

Nyt eletään sitä hetkeä tämän urheilijan vuosikalenterissa, että seuraava kalenteriin merkitty kilpailuni on APCON!

Vaikka ulkomailla kilpailemisessa onkin oma tunnelmansa, on silti todella mukavaa, että nämä seuraavat kilpailut ovat Suomessa, ja vieläpä nykyisessä kotikaupungissani Helsingissä. Se tekee valmistautumisesta hirvittävän paljon helpompaa.

APCON on kahvakuulaurheilulle aivan supertapahtuma. Kolmen päivän aikana kilpaillaan kuudessa eri kilpailussa. Itse osallistun kolmeen kilpailuun jotka ovat Cup of Scandinavia, kansallinen kilpailu sekä puolimaraton.

Cup of Scandinavia on kansainvälinen kilpailu, ja nostan siellä 16 kg:n tempauksen. Minulla alkaa olla jonkinlainen viha-rakkaussuhde tuohon 16 kg:n tempaukseen- mutta vielä minä sen selätän.

Lisäksi nostan long cyclen (kahden käden rinnallevetotyöntö) 12+12 kg:lla kansallisessa kilpailussa sekä puolimaratonin (30 min), jossa nostan 12 kg:n tempauksen.

Koska nostan useamman lajin- ja vieläpä yksi niistä on puolimaraton, on treenaaminen ollut mukavan monipuolista. Se, että tavoite ei ole yhdessä 10 minuutin nostossa, vaan aion nostaa kolme lajia, on tehnyt minulle henkisesti hyvää.

Nyt paineet eivät ole pelkästään tuossa 16 kg:n tempauksessa, vaan kisalavalle noustaan viikonlopun aikana monta kertaa. Toivon sen tuovan hieman sitä kaivattua rentoutta nostamiseeni!

Nähdään Apconissa!

Heli